Kolonia e Çafkave dhe e Karabullakeve ne PKDK

Teksa në koloninë e pelikanit kaçurrel koha e folezimit është drejt përfundimit, në koloninë e çafkave dhe karabullakëve, më të madhen në Shqipëri, që ndodhet brenda kufijve të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta, është në zanafillën e tij.

Horizont EU dhe MEN ne “aksion” per rritjen e rolit te Keshillit Bashkiak Divjake mbi PKDK

Ne kuader te zbatimit te projektit “Advokim per zhvillimin e ekoturizmit te qendrueshem duke respektuar mjedisin” pjese e projektit “Fuqizimi i Organizatave Mjedisore te Shoqerise Civile per te promovuar mbrojtjen e natyres ne Shqiperi”, te financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga Instituti per Ruajtjen e Natyres ne Shqiperi – INCA, dy organizatat partnere Horizont […]