Divjake: Punonjesit e pastrimit bejne diferencimin e mbetjeve ne plazh!

Punonjësit e pastrimit të Bashkisë Divjakë, bëjnë diferencimin e mbetjeve në mes të rërës!

Derdhin koshat ne mes te plazhit dhe bëjnë seleksionimin e atyre duke larguar plastiken dhe letren dhe duke groposur ne rere mbetjet organike.  Nje praktike e pa tolerueshme e ndodhur ne mes te sezonit turistik. Ne nje kohe kur te gjithe duam te promovojme turizmin dhe pastertine ne ambientet publike
Ajo çfarë nuk duhet, mbetjet ushqimore apo çfarë riciklon natyra sipas punëtorëve, këta i mbulojnë me rërë duke qelbur ambjentin përreth! Kjo nuk mund tē tolerohet! Pavarësisht vërejtjeve dhe shqetësimit të pushuesve prezent, punëtoret vazhdonin planin e tyre të përditshëm!