Altin Hila kurorezon punen 15 vjecare me ekspozite

Altin Hila ka arritur te finalizoje me sukses nje pune rreth 15 vjecare ne koleksionimin e mbi 400 lloje fluturash shumëngjyreshe dhe specie te tjera te rralla ne zonen e Divjakes. Kjo ekspozite natyrore e hapur ne kete sezon turistik i ka shtuar vlerat dhe atraksionet kulturore Bashkise Divjake, si dhe ka evidentuar edhe njehere […]

Pisha e Madhe 400 vjecare ne Divjake

Në parkun kombëtar të Divjakës ndodhet një pishë e vjetër gati 400 vjeçare. Pisha e madhe është 35metër e gjatë, me një perimetër prej 6metrash dhe diametër dy metra. Ka mbijetuar për një kohë të gjatë pasi rrënjët e saj janë të thella dhe të shëndetshme.