22 Prill 2020 – 50 vjetori i Dites se Tokes

Data 22 prill, njihet në gjithë botën, si Dita Ndërkombëtare e Planetit Tokë. Kjo është një ditë që shërben për të dhënë alarmin për dëmet që njerëzimi i shkakton pyjeve, lumenjve, tokës dhe pasurive të tjera të natyrës, si dhe të reflektojë e sensibilizohet për të ndalur shkatërrimin e mëtejshëm të saj.

Rishikimi i Zonave te Mbrojtura, fokus i Ministrise se Mjedisit!

Diskutimi mbi siperfaqet qe zene Zonat e Mbrojtura sipas legjislacionit Shqiptar, ka qene tema e diskutimit mes mjaft aktoreve ne Qendren e Vizitoreve ne PKDK. Rendesia e ketij diskutimi kishte mbledhur ne tryeze Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, kr. e Bashkise Divjake Fredi Kokoneshi, dr e Agjensise se Zonave te Mbrojtura Zamir Dedej, […]