Nga Artan Rama/ “Kur Erjon Braçe dhe qeveria punojnë së bashku për të shkatërruar Zonat e Mbrojtura”

Nga Artan Rama Erion Braçe, deputeti socialist i Qarkut të Fierit dhe përfaqësues i banorëve të Divjakës që, prej afro 30 vjetësh, qëndron i ulur në të njëjtën karrige në Kuvendin e Shqipërisë, ka prodhuar së fundi, një video-selfi kundër Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, një prej institucioneve të reja kombëtare, në përbërje të së cilës […]

150 organizata, leter Kryeministrit Rama – “Ndaloni projektet e HEC-eve ne Vjose”

Në Ditën Botërore të Lumenjve 150 organizata kombëtare dhe ndërkombëtare mjedisore i kërkuan qeverisë shqiptare mbrojtjen e Lumit Vjosa nga digat e hidrocentraleve. Në një Letër drejtuar Kryemistrit shqiptar Edi Rama organizatat shprehen se “zhvillimi i hidrocentraleve në Vjosë vazhdon të mbështetet nga Qeveria Shqiptare pavarësisht gjithë gjetjeve shkencore që konfirmojnë vlerën e ruajtjes së […]