Riciklimi qe ne burim – Nis zbatimi i projektit “Bas” per ndergjegjesimin e qytetareve

Menaxhimi i mbetjeve, ripërdorimi dhe riciklimi i tyre është mesazhi që përçuan këtë të martë me dhjetra fëmijë në kuadër të nisjes së zbatimit të projektit “Bass”, projekt i iniciuar nga qendra Eden në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Ky projekt, sipas koordinatores së kësaj qendre Jonida Hafizi, synon ndërgjegjësimin për mirë menaxhim dhe përfitim […]