Kostume kundra zjarrit per sherbimin zjarrfikes.

Sherbimi Zjarrfikes eshte nje nga sherbimet me te rendesishme ne cdo vend te botes. Ne mbeshtetje te ketyre “heronjve te heshtur” se bashku me Kishen Ungjillore beme te mundur sigurimin e disa materialeve. 15 kostume kundra zjarrit per djemte e ketij sherbimi u vleresuan shume dhe kjo eshte mirenjohja qe kerkon secili kur ben ate […]