Horizont EU dhe MEN takojne Kordinatorin e JICA ne Shqiperi

Drejtuesit e organizatave Horizont EU dhe MEN, Shkelqim Bylykbashi dhe Fadil Malko kane zhvilluar nje takim ne Parkun Kombetar Divjake-Karavasta me Nishimoto Goro, Kordinator i projektit JICA ne Shqiperi. Fokusi i ketij takimi bashkepunues ishte permiresimi i menaxhimit te PKDK si dhe zhvillimi i ekoturizmit te cilat jane dhe pikat kryesore qe do te perqendrohet […]

Kolonia e Çafkave dhe e Karabullakeve ne PKDK

Teksa në koloninë e pelikanit kaçurrel koha e folezimit është drejt përfundimit, në koloninë e çafkave dhe karabullakëve, më të madhen në Shqipëri, që ndodhet brenda kufijve të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta, është në zanafillën e tij.