Aksione pastrimi ne Parkun Kombetar Divjake Karavasta

Vazhdojne aksionet e pastrimit ne Parkun Kombetar Divjake Karavasta. Me rastin e Dites Boterore te Mjedisit diten e sotme dhjetra te rinj te organizates Epoka e Re si dhe djem e vajza nga Grupi i te Rinjve Aktive te Divjakes, kane zhvilluar nje aksion pastrimi ne ambjentet e parkut.