Fundviti si gjithnje ofron kenaqesi per te gjithe femijet vecanerisht nga dhuratat!

Fundviti si gjithnje ofron kenaqesi per te gjithe femijet vecanerisht nga dhuratat! Horizont EU se bashku me nje partner te ri organizaten “Samaritan i Mire” me drejtues pastorin Sokol Flamuraj kete radhe kane zgjedhur femijet e kopeshteve te Ballagat, Gjuzaj, Gjyshaj, Xibrake, Kasharaj e Vashaj. Femije te varfer dhe jetime te shk Sk Libohova si […]