Horizont EU mban premtimin !

Projekti “Femijet, partnere kyc ne zhvillimin Mjedisor” me fokus mjedisin ne shkolla e ambjentet publike qe zgjati plot tre muaj u mbyll me nje eskursion me tre shkollat fituese ne Prizren! Shkollat Toshkez dhe Allkaj per bashkine Lushnje dhe shkolla Rremas per bashkine Divjake jane tre fituesit e ketij edicioni per garen e vendosur mes […]