Horizont EU mban premtimin !

Projekti “Femijet, partnere kyc ne zhvillimin Mjedisor” me fokus mjedisin ne shkolla e ambjentet publike qe zgjati plot tre muaj u mbyll me nje eskursion me tre shkollat fituese ne Prizren!
Shkollat Toshkez dhe Allkaj per bashkine Lushnje dhe shkolla Rremas per bashkine Divjake jane tre fituesit e ketij edicioni per garen e vendosur mes shkollave 9-te vjecare te Zyres Arsimore Lushnje ku u perfshine 63 institucione te arsimit me mbi 100 nxenes.
Prizreni dhe ambjentet model per pastertine dhe gjelberimin gershetuar me historine tone kombetare dhe tradicionalen u zgjodhen per te motivuar dhe shperblyer njeherazi nxenesit dhe mesuesit fitues. Dashamiresia ndaj mjedisit dhe pasioni per ta krijuar dhe mbajtur sa me paster ambjentin e tyre ne shkolla por jo vetem, do te jete gjithmone ne vemendjen e Horizont EU si dhe bashkive Lushnje e Divjake per te mbeshtetur e motivuar cdo inisiative ne permiresim te ambjentit dhe rritjes se siperfaqeve te gjelbera.
Falenderim i vecante per biznesin dhe mbeshtetjen e vazhdueshme qe japin Horizont EU per cdo nisme me fokus ambjentin dhe mjedisin !