Fundviti si gjithnje ofron kenaqesi per te gjithe femijet vecanerisht nga dhuratat!

horizonteu-fundvitFundviti si gjithnje ofron kenaqesi per te gjithe femijet vecanerisht nga dhuratat!
Horizont EU se bashku me nje partner te ri organizaten “Samaritan i Mire” me drejtues pastorin Sokol Flamuraj kete radhe kane zgjedhur femijet e kopeshteve te Ballagat, Gjuzaj, Gjyshaj, Xibrake, Kasharaj e Vashaj. Femije te varfer dhe jetime te shk Sk Libohova si dhe femije te varfer dhe jetime te bashkise Divjake.

Afro 162 femije te perzgjedhur nga sistemi parashkollor kane festuar shume ndryshe kete fundviti dhe kjo fale deshires dhe vullnetit te mire per bamiresi te Samaritan i Mire dhe Horizont EU.
Femije nga Anglia kane pergatitur 3 milion pako per bashkemoshataret e tyre ne bote e Shqiperi dhe pjese e ketij kontributi ishin edhe 5,000 femije nga Lushnja. Kishat Ungjillore ne partneritet me pushtetin vendor bene te mundur nje fundviti ndryshe per afro 5.000 femije te moshes 2 – 14 vjec ne Lushnje e Divjake!
Falenderime te vecanta per Sokol Flamuraj, Berti Dostin dhe gjithe Kishat Ungjillore ne Shqiperi! Zoti ju Bekofte ju dhe gjithe besimtaret tuaj!