Familja e Nikut Sharka ne Ballagat pati nje fundjave ndryshe nga te tjerat.

Familja e Nikut Sharka ne Ballagat pati nje fundjave ndryshe nga te tjerat.
4 thase miell jane nje siguri e madhe ne sofren e tyre te varfer e ca me keq nje banese ku shiu dhe te ftohtit nuk i mposht dot zjarri dhe muret e holle te baneses.

Si eshte e mundur qe njerezit jane kaq indiferent me te pamundurin dhe nevojtarin?