Horizont EU mban premtimin !

Projekti “Femijet, partnere kyc ne zhvillimin Mjedisor” me fokus mjedisin ne shkolla e ambjentet publike qe zgjati plot tre muaj u mbyll me nje eskursion me tre shkollat fituese ne Prizren! Shkollat Toshkez dhe Allkaj per bashkine Lushnje dhe shkolla Rremas per bashkine Divjake jane tre fituesit e ketij edicioni per garen e vendosur mes […]

Kostume kundra zjarrit per sherbimin zjarrfikes.

Sherbimi Zjarrfikes eshte nje nga sherbimet me te rendesishme ne cdo vend te botes. Ne mbeshtetje te ketyre “heronjve te heshtur” se bashku me Kishen Ungjillore beme te mundur sigurimin e disa materialeve. 15 kostume kundra zjarrit per djemte e ketij sherbimi u vleresuan shume dhe kjo eshte mirenjohja qe kerkon secili kur ben ate […]